A- Nest 4 weken jong.

Blog

27-04-2021

Jaaahhh vandaag is ons Loesje mama geworden van 9 puppy's Het was een geweldige ervaring! Loesje heeft alle 9 puppy's helemaal natuurlijk op de wereld gezet! We zitten heerlijk op een roze wolk. Loes en de pups doen het perfect! Alle pups van Loes zijn besproken.

9 puppy's geteld. 

26 Maart 2021

Vandaag was het dan eindelijk zo ver de dracht echo van ons Loesje. En wat we stiekem al wel wisten werd ons vermoeden bevestigd. Jaaaaaahhhhh Loes en Spartie krijgen babyƛ!!!!!!! we zijn zo blij. De pups worden verwacht rondom begin Mei. Nu gaat het dan echt beginnen een spannende heerlijke tijd met veel voorbereidingen. Loesje is echt zwanger weinig eetlust en erg aanhankelijk. Hier geven we lekker aan toe en verwennen haar op en top. 

Blog

14 Feb

Wat een prachtige Valentijnsdag Onze Loesje is loops geworden! We hebben even een dansje van geluk gemaakt. En de vlinders vliegen van links naar rechts in mijn buik.  En het besef dat we een spannende tijd tegemoet gaan!  Al die leuke voorbereidingen gaan nu beginnen. Voor hoe het er nu uit ziet gaan we 25 Feb beginnen met progesteron te testen om te kijken hoe Loes ervoor staat. En dan kunnen we hopelijk in het weekend van 27/28 Feb richting Sparti (reu)  rijden en dan hopen op een vruchtbare date.

Ik ga proberen wekelijks mijn blog bij te houden om jullie op de hoogte te houden van alles wat er gaat gebeuren rondom Loes. Zodat jullie allemaal mee kunnen genieten van ons enthousiasme.

27-02-2021  Dekking Sparti en Loes.

 

Wat een spannende dag!! 

Na een slapeloze nacht ging het toch echt gebeuren vandaag en ging ons meisje op date met de geweldige Sparti (Altair from Honey Marsh)

Het was een perfecte date en nu gaan we heel hard duimen of de date inderdaad geslaagd was.